För ett liv i balans

Öka skaparglädjen genom att välkomna återhämtningen

av

Finns det något du gillar att ägna dig åt?

Du kanske tycker om att måla, skriva eller skapa musik.

Toppen! Att ha någon form av intresse ökar välbefinnandet.

Vi mår bra av att göra sådant vi känner oss dragna till. Vad vi däremot inte mår bra av, är att inbilla oss att vårt välbefinnande står och faller med denna aktivitet.

Hur mycket vi än gillar att ägna oss åt något, är det viktigt att vi inte binder oss vid det. Allt är i rörelse – från en blomma som öppnar och sluter sig till universums expansion och sammandragning. Det gäller även våra liv.

Det kommer att komma perioder när du inte känner kreativiteten och framåtandan flöda med samma styrka. Känn dig inte nedslagen av det. Du är inne i en period av återhämtning, då du behöver ladda batterierna i kreativitetens källa.

Det är universums sätt att fylla dig med förnyad styrka.

Stå ut med att inte stå ut

Hur långe en återhämtningsperiod varar kan variera från dagar till veckor, eller till och med månader (och från person till person). Låt det ta den tid som behövs. Du förlänger bara perioden genom att göra motstånd mot den.

Det kanske finns något annat som för tillfället vill ta sig uttryck genom dig. Eller så handlar det helt enkelt om en välbehövlig period av mer vara och mindre göra.

Om du försöker tvinga fram förändring färgad av egots vilja att stå ut, brukar livet också ge dig förändring – men inte i den form du önskade. Den kanske kommer i form av sjukdom eller något annat ovälkommet.

Försök inte klura ut vad som är meningen. Överlämna det åt livet.

Slut kronbladen för tillfället, om så behövs, så kommer du snart att blomma starkare än någonsin tidigare.


Till toppen ⇧