För ett liv i balans

Du kan förändra världen

av

Vi besitter den fantastiska förmågan att skapa förändring.

Vi kan förändra vår omgivning (till viss del) och vi kan påverka i vilken riktning vi hoppas och önskar att saker och ting skall utvecklas.

Men, framför allt, kan vi förändra oss själva.

Det är lätt att tro att vi har som störst möjlighet att göra det när livet flyter på utan större komplikationer. Men var finns viljan till förändring då, oavsett hur mycket mörker som ligger och lurar under ytan?

Det är när mörkret tar över som porten till en verkligt omvälvande förändring står på glänt. Vi står då inför ett vägval…

Mitt i det mörkaste av mörker kan vi, om vi är närvarande istället för att ta vår inkörda flyktväg, upptäcka det rena medvetandets opåverkade ljus. Detta eviga ljus vilar i djupet av varje hjärta.

Vem du än är och var du än befinner dig, skiner det tidlösa ljusets stillhet för alltid i grunden som ditt sanna och oberoende jag. Vad du än bär på, kan inget ta ifrån dig ditt oumbärliga jag. Påminn dig om denna sanning när mörkrets lögner påstår att du är fast.

Du kan förändras. Du kan kliva ut ur mörkrets tidsbundna tankar och in i nuets tidlösa ljus. Och när du förändras, förändras världen.


Till toppen ⇧