För ett liv i balans

Människan bakom masken

av

Oavsett hur gammal du är eller var du befinner dig i livet i övrigt, så finns det en sak du garanterat har fått erfara:

Livet går inte alltid som planerat.

Situationer utvecklar sig inte som det var tänkt. Miljöer lever inte upp till förväntningarna. Personer beter sig inte som förväntat.

Ingen kan argumentera mot det. Eller, jo, det kan och gör väldigt många. Men det enda det leder till är besvikelse och frustration.

Livet ger dig vad du behöver, inte vad du tror dig behöva. Det första steget till ett lyckligare liv är att inse att det faktiskt är så livet fungerar.

Livet är inte ute efter att trycka ner dig. Livet vill få dig att växa och gå bortom inskränkta uppfattningar och vad som är rätt och fel. Livet vill skapa en spricka i den personliga masken, så att människan bakom kan lysa igenom.

Att saker och ting inte går som planerat är en väckarklocka. Det är en påminnelse om att det finns ett djup under ytan. Det är en möjlighet att acceptera flyktigheten i det som händer i livet och upptäcka evigheten i det som Är livet.

Gå bortom personliga åsikter om hur ”ditt liv” ska vara strukturerat för att du ska kunna vara lycklig. Lägg mallen åt sidan och tillåt Livet att skriva boken om ditt liv. Säg ’Ja!’ till livet och låt den personliga masken falla. Och när du tappar masken, fånga människan.


Till toppen ⇧